Не знам защо позволих да ми се случи това!

Аз съм един от онези хора, които решават да се скрият от проблемите като не ги решават

проблемиКато чета тук онова, което са споделили другите, виждам, че проблемите не са ми били по-различни, нито пък начина, по който съм решил да действам. Така се случи, че наведнъж ме налегнаха много неволи, а аз вече не съм в първа младост и няма как да ги решавам тези проблеми, така както беше преди. преди имах и сила, и хъс, и желание. Сега ми е останала само едната надежда и желание, че нещата няма да са толкова лоши вече.

За моя радост бързо открих вашия сайт и си поръчах капките Алкофитал, за да мога да се измъкна от тази убийствена хватка. Много време продължих да взимам капките Алкофитал, за да съм сигурен, че всичко с алкохола е приключено веднъж завинаги. Това, че пиех ме запрати още повече в дъното. Не съм мислил какво ще се случи, ако не бях намерил капките за лечение на алкохолизъм, къде и кой щях да съм сега. Аз си извоювах свободата с много жертви, но не съжалявам. Само не мога да разбера как съм допуснал да падна толкова ниско. Пак добре, че имах сили и кураж да се изправя пред проблемите си и един по един да започна да ги решавам.

Живко от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар