Не искам да пия повече и да си провалям живота

Не всеки ден взимам подобни решения и затова ми е много трудно да кажа дали ще успея или няма да успея

алкохолизъм женаПроблемите ми с алкохола не са от вчера, няма да свършат и утре. Знам, че повечето хора ненавиждат отрепки като нас. Но голяма част от тези отрепки не искат да са такива. Искат да се поправят. И някои от тях полагат усилия. Аз съм точно от последните. Искам и правя всичко възможно, без значение дали ще ходя на йога, ще пия билкови капки или ще карам майка ми да ме заключва в банята. За да спра да пия съм готова на всичко, на всякакви крайности. Само който не е бил в това положение не знае колко е трудно, колко е унизително, колко безпомощен може да се чувства понякога човек. Уж почваш с едно малко, айде после още едно и така… Така беше и като започнах да пия – едно за успокоение, едно за кураж… И така до безкрайност.

Знам, че пияната жена е грозна картинка, знам че е супер унизително и че е друго мъж да е пиян. И затова не искам повече да ме гледат с онзи назидателен поглед. Започвам с капките Алкофитал и се надявам те по някакъв начин да ми повлияят и да се справя. Вярвам, че билките са добър съюзник в борбата с всички пороци и болести. Искам да успея и това е най-важното.

Симона А. от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар