Не мога да обичам алкохолик!

Сигурно така съм орисана, но след баща-алкохолик случих и на мъж-пияница

Казвам се Ренета Давидкова и съм от София. Ако детството ви е минало под знака на постоянните скандали, побоища и викове, сигурно ще бъдете много внимателни, когато си избирате мъж. И аз така си мислех, даже уж с четири очи гледах и много мислих преди да се омъжа за Славчо. Но не предвидих какви ще са последствията от късното пиянство.

Не мога да обичам алкохолик!
Не мога да обичам алкохолик!

Моят мъж работеше като шофьор в една фирма, дето разкарва мляко по магазините като „Била“ и други големи супермаркети. Сега не работи никъде, седи си у дома и гледа по цял ден телевизия. Според лекарите ще му трябва още време да се прочисти от алкохола.

Преди две години му откраднаха служебния бус с все пари и стока. Голям стрес беше за него, но не е нещо, което не може да се оправи. Той обаче го преживя така все едно е дошъл края на света. Шефът му излезе разбран човек, нищо не му каза, пусна връзки в полицията, намери се колата, и човека, дето я открадна, и той се намери. Всичко се размина, но Славчо си остана същия. Почна да пие, заряза работата. И така девет дълги месеца. След тях се роди злото в нашата къща.

Какво ли не опитвах – молби, закани, заплахи… Нищо не помогна. Казах му, че ще го напусна, дори си отидох с детето за около седмица при мама, но го намерих още по-зле. Започнах да си задавам въпроса как да продължа да обичам алкохолик. Не можех да живея така, нищо че пиянството му беше кротко. Самата му миризма ме отвращаваше.

Решение на проблема намерих след дълго питане, разпитване и ровене. Капките против алкохолизъм му успокоиха нервите, започна да спи повече. Дори на няколко пъти излизахме с колата извън града, нищо че той се беше отказал да кара.

Сега е много по-добре. Дори говори за връщане на работа. Всичките му колеги го чакат, а началника каза, че оправи ли се, веднага ще го върне. Така като гледам наесен може и да се случи това.

Още съм като изтръпнала и все го гледам и следя да не би да пие тайно, но понеже той капките си ги взима легално, без да му ги слагаме скришом, почти не търси алкохол. Само веднъж излезе с един негов колега и като се върна малко миришеше на бира, но това не е болка за умиране.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар