Не можах да пропадна съвсем

Здравейте, хора! Казвам се Красимир и съм на 25 години

Бях студент, но в момента работя. Прекъснах, защото попаднах в една кофти компания и се отдадох на живота. Под живот разбирайте мацки, заведения, алкохол, малко леко, малко твърдо… такива неща. Две години учих и всичко отиде на вятъра. Чак сега го осъзнавам това, което съм свършил.

Не можах да пропадна съвсем
Не можах да пропадна съвсем

Не искам да си мислите, че вече съм чист. Пак залитам от време на време, пак правя глупости, пак зарязвам всичко и тръгвам накъдето ми видят очите. Но това, което съм сега няма нищо общо с онази отрепка, която бях. Сега ходя на работа, имам си и приятелка, мисля и в университета да се върна.

Забравих да пиша, че съм от малък град и тук всичко се знае и всеки ме познава. Най-често ме дават като лош пример, а това направо съсипва нашите.

Сестра ми беше тази, която ме подхвана и се зае да ме вкара в правия път. Тя ме води по разни врачки и баячки, после и на доктор бяхме, накрая и от тези капки взехме. Не знам какво да ви кажа, не знам кое точно помогна. Факт е, че капките си ги взимам сам, а откачалките, дето ме бодяха с разни игли и вендузи ми слагаха – не искам и да ги чуя вече.

Затова ви казвам да пробвате капките против алкохолизъм. От проба глава не боли, боли от много бира, ха-ха-ха. Майтапа на страна, някак по-добре ми е сега. Най се радвам за работата, защото много бързо изпих парите от студентската бригада, а без пари е кофти.

С ръка на сърцето ви казвам, че капките против алкохолизъм ми промениха живота, макар и малко, макар и не съвсем, но що е време, все е пред мен. Ще се постарая да се изчистя съвсем и тогава пак ще ви пиша.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

2 Responses to "Не можах да пропадна съвсем"

  1. Народът го е казал:“Курварство до време,пиянство до гроб“.Всички тези положителни отговори са кьорфишеци,за да ви вземат парите за ароматизирана вода.Няма такова животно бивш наркоман и бивш алкохолик.

  2. Ако си направиш труда да прочетеш малко ще разбереш, че съдържанието не е просто вода, а билки. И тази приказка е от средновековието. Алкохолизмът е лечим!

Добавете коментар