Не намирам думи да изкажа благодарността си

Искам да благодаря на доктор Тосев и на целия екип, кокто ми помогна да си върна мъжа

капкиНие сме едно обикновено българско семейство. С моя мъж сме заедно вече 20 години. Той имаше проблем с пиенето. Не беше кой знае какъв пияница, поне лошо от него не съм видяла, но то за него беше вредно. Много си навреди с алкохола, най-вече на здравето. Имали сме моменти и на подобрение, но важното е, че сега подобрението стана постоянно. Капките „Алковитал“ много му помогнаха. Направо не мога да ви опиша как съм брояла дните, в които не е пил!

Това е такова облекчение за нас, че просто не знам как да го изразя. Сега знам, че и да почне някакво лечение за неговите си здравословни проблеми, ще има някаква полза, защото преди като пиеше нямаше смисъл от това, дето само лекарства взима, а резултат никакъв.

Капките за лечение на алкохолизъм му ги давах тайно, и все още му давам, защото не се е спрял напълно. Той работи и не винаги си идва направо от работа, а се вижда с приятели и така няма как да му ги давам. Затова продължавам да му капвам от капките за лечение на алкохолизъм всяка сутрин редовно и вечер, преди да си легне. Чакам деня, в който всичко това ще свърши.

Ц.П.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар