Не сгрешихме с капките против алкохолизъм

Този продукт беше първият ни и единствен успешен опит да се справим с алкохолизма на нашия син

Ние сме семейство от Благоевград. Имаме син на 23 години. Той е наше единствено дете и надежда. Казва се Ангел. Само това ще споделя с вас, защото градът ни не е чак толкова голям, а не ми се иска да ни разнасят съседи и познати. Аз съм майка му.

Младите хора не подозират колко опасности крие злоупотребата с алкохол
Младите хора не подозират колко опасности крие злоупотребата с алкохол

За капките против алкохолизъм научихме докато се ровех из Мрежата. Показах сайта на мъжа ми и решихме да вземем една проба, за да пробваме. Разговарях по телефона с един много любезен господин. Понеже момчето ни пие отскоро и не е затънал съвсем, взехме една доза. След като я изпи, изчакахме около месец и взехме още една. Общо Ангел изпи две дози за около три месеца.

Общото ни впечатление е, че след като приключихме с лечението той не повишава тон, не се нервира за дреболии и ходи редовно в Университета. Там Ангел следва нещо с история. Преди идваха едни момчета да го търсят, от които косата ни се изправяше, като ги видехме, сега компанията му е друга. Дори и едно момиче се завъртя. В началото на юни той замина за Америка на студентска бригада. Обажда ни се често по скайпа и звучи много добре.

Там няма много хора, с които да се събира и да пие, но с баща му сме решили върне ли се, да му вземем още една доза. Ей така, за всеки случай.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар