Не се поколебах да оставя пиенето на алкохол

Казвам се Тодор и не съм човек, който много прекалява с алкохола

щастие

Аз съм съвсем обикновен човек, който има добра работа и семейство. Имам и заеми, като повечето българи. Сега се старая да си подам малко главата от дупката, в която бях изпаднал. Мъча се да се оправям и да разплитам една по една заплетените ситуации, повечето от които аз сам обърках.

С пиенето имам проблем от три години. от тогава пия така, малко повече. Имам и един друг проблем, че като пия повечко и ставам малко скандалджия аз. Почвам да буйствам, да говоря високо – абе излагам се и хората, дето са с мен, и тях излагам.

С капките Алкофитал ме запозна жена ми, след като й споделих, че ще се спирам от това пиене. Тя вика добре, виж, опитай, поръчай ги и почни да ги взимаш, за да видим как ще ти се отразят. Как да ми се отразят капките Алкофитал, освен добре? Аз за такъв кратък период не съм очаквал да се оправя.

Минаха три месеца и една седмица от четвъртия, откак не съм пил ни грам алкохол. Може за някой да не е кой знае колко много този период, обаче аз се чувствам като победител. Искам оттук нататък само така да ми върви – да приключа веднъж и завинаги с всичко, което ме тормози.

Марин Урумов от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар