Не се присмивайте на чуждото нещастие!

Защото не знаете кога ще ви сполети и вас

Пиша това писмо с надеждата повече хора да разберат колко тъжно е да гледаш детето ти как се променя, и нищо да не можеш да направиш. Аз съм една майка на 48 години, момчето ми е на 18. Сега през ваканцията е при баща си в София. Ние сме разведени.

Не се присмивайте на чуждото нещастие!
Не се присмивайте на чуждото нещастие!

Иначе Борил е много добър син и ученик. Има отлични оценки, ходи по олимпиади, има амбиции. Но има и едни такива тъмни периоди, в които просто не е той. Вярно е, че много рядко се случва, но аз се страхувам това да не се превърне в рецидив. А и повечето хора, които го познават казват, че аз малко преувеличавам. Може и така да е, но аз съм преди всичко майка, имам едно дете само и винаги съм се старала всичко да му е наред.

Борил пие само когато реши да разпусне от стреса, без значение дали е в училище или пък ние с баща му сме го създали. Защото баща му и той е много труден характер. Сега правя всичко възможно пререканията ни да не стигат до него, помолила съм и баща му за това.

Като помощно средство в борбата с лошия навик на Борил поръчах капките против алкохолизъм. Хареса ми това, че са натурален продукт и няма химии. Борил е млад организъм, вярно е, че си вреди допълнително с лоша храна в училище и с пиенето понякога, но ако може да му се помогне с нещо толкова естествено и полезно – защо не?

Пие ги вече около месец, дала съм и на един негов приятел, с когото излизат една доза да му дава, когато са в заведение. Мога да кажа сега е промяна няма кой знае каква, но поне когато е излизал се е връщал в нормални часове и нормално състояние.

Антония Митова от Варна

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар