Не се срамувайте от близките си!

Пиша това с възмущение от постъпката на една моя съседка

Казвам се Мария Липчева и живея в София. В нашия блок има един момче, чиито родители постъпват по отвратителен начин с него. Той е около 30-годишен и откакто го помня има проблем с алкохола. Знам това, защото е близък със сестра ми, която също имаше подобен проблем. Много пъти той ми е помагал да я намирам, когато се е запивала.

Не се срамувайте от близките си!
Не се срамувайте от близките си!

Лошото в случая е, че неговите близки не само се срамуват от него, ами те направо изпитват някаква погнуса. Нещо, което аз не мога да разбера и да приема. Ако и ние бяхме оставили така сестра ми, кой знае какво щеше да стане с нея.

Когато Таня, сестра ми, имаше проблем с пиенето, ние нито за миг не я изоставихме. Водехме я по болници, на срещи с психиатри, по църкви и манастири. Тя е доста по-малка от мен и е изтърсакът в семейството. В един магазин съвсем случайно продавачката ми каза за капките против алкохолизъм. Ние по принцип се хващаме като удавник за сламка за всичко онова, което ни кажат, и всичко пробваме, за да може Танчето да се оправи. За капките против алкохолизъм мога да кажа само хубави неща. Поне засега сестра ми няма проблемите, които имаше преди.

Пак пие, защото ние й ги даваме от много малко време, но напоследък като че ли стана малко по-отговорна. Дори и работа си намери. Ние това си мислехме с мъжа ми, че щом са я взели, значи е по-добре вече, че преди беше направо…

Капките против алкохолизъм са естествени и нямат странични действия, само дето малко забравяхме да й ги даваме, понякога. Но ако ние забравим, тя сама се сеща. Затова ви казвам да не се срамувате от близките си. Ние си говорим спокойно и свободно за този проблем с нея и нито за минута не сме й спестявали нищо.

Колкото по-рано осъзнаете, че тези хора не са лоши, толкова по-бързо ще се оправят.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

4 Responses to "Не се срамувайте от близките си!"

  1. Абе, аре разкарайте се с измислените си истории, само и само да си правите реклама на още по-измислените капки! Смешници….

  2. Хората, които са ги ползвали са доволни, за вас не знам….

Добавете коментар