Не съдете строго себе си!

Не съдете строго себе си и не се отказвайте след първия провал

zavisim ot alkohola
Като човек, който много пъти се е опитвал да отказва алкохола, и не съм успявал в 99% от тези случаи, мога да ви кажа, че няма смисъл да обвинявате себе си за провалите, за това, че не сте успявали навреме, за това, че макар и много да искате, все още не сте отказали алкохола.

Не съдете строго себе си, защото заради този един-единствен процент си заслужава да продължите напред и да опитвате, докато не успеете наистина. Аз все още не мога да кажа, че съм напълно отказал се от алкохола човек. Макар от 3 години да не пия така, както съм пил преди, аз все още от време на време обвинявам себе си. И това ще продължи доста дълго време, защото ако не съм пил в продължение на 3 години, то в продължение на 10 години съм го правил.

Важно е отказването на алкохола да се случва. Как, за колко време и по какъв начин – това не е чак от такова голямо значение. Не забравяйте, че е по-добре да направите каквото трябва, отколкото да съжалявате, че не сте опитали. Ако аз бях отхвърлил предложението на съпругата ми да пробвам капките Алкофитал, може би сега щях да продължа да обвинявам себе си и да се съжалявам.

Затова още веднъж ви казвам – не съдете строго себе си. Дайте си време, за да се справите и вярвайте малко повече в добрия край!

Манол Симов от Варна

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар