Не съм мислил, че така ще си опрпастя живота!

Проблемите с алкохола ми докараха и проблеми в живота

проблеми с алкохолаКазвам се Дончо и преди половин година си поръчах капките Алкофитал за лечение на алкохолна зависимост. Моята алкохолна зависимост е от няколко години, откакто брат ми почина. След това започнах много да пия, и някак неусетно станах зависим. Това оказа много лошо влияние на живота ми изобщо. Лошо както на семейния ми живот, така и на служебния, защото заради зачестилите запои аз не винаги бях адекватен на работата, а е имало моменти, в които не съм ходил изобщо.

Жена ми много се изнерви, зачестиха скандалите, накрая тя не издържа и ме изгони. Ние живеехме в нейния апартамент и така. Лошо беше, аз не можех да живея без да виждам детето, нашите ми триеха сол на главата, станах за резил на цялата рода.

Започнах да се замислям и да търся начини да се оправя от това пиене. Не ми беше лесно. Първо се пробвах да се огранича сам, но не ми се получи. После един приятел ми препоръча психолог. Тръгнах на сеанси, взех си и от капките Алкофитал и ми се получи. В началото си мислех, че нищо не се променя, малко не успях да им усетя действието на капките, но ето вече два месеца се чувствам ок. Не съм пил грам алкохол и се надявам да се оправя съвсем, така че и жена ми да види разликата.

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар