Не съм чак толкова безхарактерен

Всичките ми познати мислеха, че ще продължа да пропадам, обаче аз се усетих навреме и спрях пиенето

спрях пиенетоАз съм на 24 години и употребявам Алкофитал от около 7 месеца, с малки прекъсвания. Отказвам алкохола от две години с много усилия на волята. Реших, че е крайно време да спра с пуберските изцепки, защото нещата взеха много да загрубяват.

Имам много хубаво семейство, което е с мен и ме подкрепя въпреки глупостите, които съм им сервирал от време на време. Не смятам да продължавам така, защото не го заслужават и понеже никой от моите познати и приятели не мислеше, че ще се откажа. А аз бях наистина едно алкохолно петно.

Мисля, че за всяко нещо си има време и сега е дошло времето да се оправя, защото все пак не съм чак толкова прост. Мога да постигна всичко онова, което и другите са постигнали – да си завърша висшето образование, да съм на хубава работа, а не е късно още на чужбина да замина.

Капките Алкофитал ми се отразиха много добре не само на това, дето ми намалиха пиенето, ами стана така, че ми оказаха донро влияние и на нервите. Успокоиха ме, по-мирен съм сега.

Знам, че още не съм постигнал онова, което искам, но и този ден ще дойде. Само трябва да съм упорит.

Веско от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар