Не съм чула някой да е прокопсал от пиене

Майката най-много страда от грешките на детето си, но кой да го предпази от грешки, ако не тя…

Уж искаш и правиш най-доброто, а накрая се оказва, че си сгрешил. И най-голямата грешка е, че не се вслушваме в онова, което ни казват децата.

Не съм чула някой да е прокопсал от пиене
Не съм чула някой да е прокопсал от пиене

Казвам се маргарита и имам син на 26 години, който има проблем с алкохола. Все още се опитваме с баща му да му помогнем. Като дете не ни е създавал никакви проблеми, много кротък и послушен беше. Всичко започна след като завърши средното образование и отиде в София да учи. Ние сме от Враца, но заради работата на мъжа ми живеем във Варна. Аз съм на 56 години, не работя.

Там, в столицата, Веско попадна в лоша среда. Постепенно започна всичко. Докато учеше тук, си имаше една приятелка, още от прогимназията си дружаха. Отиде в София и я остави. Там с кой се хвана, какво правиха – не знам. Но всеки път като се връщаше все едно не беше той.

Аз се ядосвах като виждах пиян. Не се е случвало много често, но все пак се случи. И щом тук го прави, представям си какво е като се върне в София. Един ден не се стърпях, привиках го в един ресторант, да сме сред хора, че да не вика и го разпитах едно хубаво.

Всичко си каза тогава. На следващото идване пак така. Казах му, че не може да няма начин това пиене да престане. В една аптека моя близка ми каза за капките против алкохолизъм. Сега сме му взели и ги пие. Нямаме резултат още, но каквото и да стане знам, че сме тръгнали по верния път. Все от някъде трябва да се почне. Вече по-често си говорим с Веско, сега е в сесия и учи, във Варна си е и като дойде време за София знам, че ще погледне по-отговорно на нещата.

Най-важното е, че вече не е в Студентски град, взехме му нова квартира. Убедена съм, че с капките против алкохолизъм, на новото място и ако по-честичко си говорим, ще постигнем успех.

Желая ви здраве и благоденствие на всички!

Маргарита

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл

Споделете статията

Добавете коментар