Не чакайте проблема с алкохола да се реши сам!

Ако във вашето семейство е назрял проблема с алкохола, започнете да го решавате още днес

алкохолен проблем Аз имам син на 27 години, който беше зависим от алкохола. Грешката ми беше, че не започнах решаването на този проблем навреме. Дълго време си казвах, че това е временно, че това е просто младежка зависимост, че в нашето семейство няма алкохолици, и че това не може да се случи, защото синът ни е разумно момче и скоро ще осъзнае грешката си.

Това скоро се оказаха 3 дълги години. Той започна да пие още по време на студенството. Надявах се, че като се върне от София и като се откъсне от компанията, в която е, това ще спре. Не се случи нищо такова. Започна даже още повече да пие, защото в началото не успя да си намери работа. Не по специалността – никаква работа не успя да си намери.

Една вечер го видях като се прибираше и осъзнах в какво е започнал да се превръща. Още на другия ден поръчах капките Алкофитал и започнах да му ги давам. Резултатите не закъсняха. След почти половин година тайно даване на капките Алкофитал Борис започна да пие по-малко. Днес вече е по-добре. Намери си работа, нова компания от сериозни хора, харесва си живота, доволен е от себе си и пийва само когато има повод. Всичко това ми отне почти година и ми струваше много време и усилия, но си заслужаваше.

Емилия Величкова от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар