Никога не съм си мислила, че може да ми се случи и това!

Аз цял живот живея с човек, който пие и пее

Случи ли се да отидем някъде на гости, той задължително се напиваше. И ставаше душата на компанията -песни и танци до зори. Ама питате ли ме мен какво ми е? Веселбата продължаваше и след като се приберем, а ако пътуваме в рейса потъвах в земята от срам, защото там изнасяше цели спектакли.

Не че ме е тормозил с нещо друго. За 23 години семеен живот една лоша дума не е казал, не е посегнал да ме удари. Но този шум, това викане непрекъснато, той все закъснява, прибира се, вика, събужда децата като беха малки и иска всички да стоим и да му гледаме магариите.

Миналата година обаче, моя мъж се разболя. Намериха му диабет и трябваше да мине на диета. Какво ли не му говорих, виках, заплашвах и молех, но той не разбира. Вярно, поуплаши се малко, вече не пиеше толкова много , но лекарите казаха никакъв алкохол.

Наложи се да търсим лекарство за неговото пиене. Добре че дъщерята има компютър, та там прочела за капките против алкохолизъм „Алковитал“.

Поръчахме ги, взехме три дози да има и се почна в началото едно надлъгване, ама аз мога постоянно да ходя с него като пие, че да му давам от капките? Хванах го един ден натясно, поговорихме кротко и той каза, че сам ще започне да пие капките, като му признах какво съм направила.

Ами, какво да ви кажа? Промяна има, мъжът ми се кротна и вече не пие толкова, да не кажа че хич не пие – пие, но не като преди. И това благодарение на капките против алкохолизъм „Алковитал“, които направиха моя дом по-тих и спокоен.

Цвета Кирилова от Кричим

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар