Нищо не се промени, само аз се пропих

Пише ви един мъж, който от глупост почти провали живота си

 

зависимост

14 години работех на една работа, но стана така, че ме съкратиха. Заради тази работа не успях да завърша висше образование. Започнах от нищото, а като ме съкратиха вече бях шеф на екип. Минавало ми е през ума да направя нещо свое, да не съм наемник, но останах лоялен. А можех да им бъда доста сериозна конкуренция.

След като ме съкратиха, вместо да се взема в ръце, аз го ударих на самосъжаление и живот. Ядене, пиене, купони… И така неусетно започнах да прекалявам с алкохола. Не можех дълго време да си намеря подходяща работа и това още повече ме караше да пия. Накрая вече не правех нищо друго, освен да пия.

Един мой братовчед ми помогна да се оправя, да си стъпя на краката. Започнах работа, хубава, нормална, добре платена, дори много по-добра от първата, но не спрях да пия. Малко късно, но все пак навреме осъзнах, че ако не спра да пия, ще загубя и тази работа. Така стигнах до вашия сайт, поръчах си капките Алкофитал и сега вече съм на третата опаковка. Оправям се, почти не пия и осъзнах, че месеците, през които съм пиел, не са ми помогнали ни най-малко, даже напротив. Радвам се, че успях да се поправя. Алкохолът не промени нищо към по-добро, само аз си останах с няколко месеца назад, вместо сега да съм още по-добре. Все пак важното е, че се спрях навреме.

Христо от Плевен

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар