Нямам желание за нищо, напълно отчаян съм!

Започнах да взимам капките Алкофитал по настояване на майка ми

отчаяние

Минали са само някъде около три или четири седмици, откакто ги взимам, затова не мога да кажа действат ли или не. Но онова, което се случи с мен, след като започнах да взимам капките Алкофитал, трябва да се отбележи. Интересното е, че малко след като проведохме с нея този разговор, аз започнах да взимам капките и някак се настроих да съм нов човек, да се поправя. Малко се промени мисленето ми, но все пак се промени.

Иначе аз проблеми с алкохола имам само когато нещо не е както трябва около мен, когато съм малко угрижен, когато не ми вървят нещата. Пия от стрес и притеснение, но нещата вместо да се оправят така, стават още по-лоши. И аз се променя, ставам друг човек. Алкохолът вече не ме отпуска така, както преди. Не знам, от време на време изпадам в отчаяние, но това е само от време на време. Гадно ми е, сам съм, не успях да създам семейство, а съм вече на 40 и кусур години. Няма за кога да чакам.

От капките имам полза. Някак си съм убеден в това. Хубаво е, че сам стигнах до този извод, в главата ми мисълта за промяна вече е оформена, остава само да я приложа на практика.

Стоян Карнарев

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар