Нямам никакво съмнение за бъдещето!

Миналото ми е белязано от много алкохол, проблеми и неприятности

За сметка на това нямам никакви съмнения за бъдещето, защото успях да се справя с един много сериозен проблем, който заплашваше да ме остави без работа и без семейство.

Нямам никакво съмнение за бъдещето!
Нямам никакво съмнение за бъдещето!

Аз се казвам Анатоли и съм от Враца. Имам брат-близнак, син на 14 години и родители, които живеят при мен. Работя като поддръжка на пътищата. Три години съм работил и в Англия. Като се върнах от там започнах да пия, защото не можех да си намеря работа. Парите, които бях изработил се стопиха за ремонта на къщата, харчове имаше много, а аз не можех да се справям.

И така се спуснах по нанадолнището, че е по-лесно. Хванах се за малко на работа в един склад и както изчуквах – изпуквах… Тогава започнаха скандалите у дома. Жената работеше на две места, майка ми и баща ми гледаха на село зеленчуци, които продаваха на пазара, та така горе-долу закърпвахме положението. Аз не се прибирах с дни, като се запиех.

И това продължи повече от година. Пак добре, че беше жена ми да се позаинтересува и да научи за капките против алкохолизъм. Не мога да кажа, че съм се оправил съвсем, но спрях да пия толкова много, колкото пиех преди.

Радвам се, че мога да споделя с вас за моя успех, защото макар да бях тръгнал по лошия път, аз бях сериозно притеснен. Така и не успях сам да се взема в ръце, добре че капките против алкохолизъм ги има и мога да кажа уверено: Чист съм! Вече не пия.

Пожелавам на всички хора, читатели на този сайт и ползватели на капките против алкохолизъм много здраве, щастие и успех!

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар