Няма да се уморя да повтарям, че винаги има надежда

Аз съм я губила много пъти, но винаги съм намирала за какво да се хвана

надеждаИзраснах с баща алкохолик, мъжът ми и той имаше проблеми с алкохола. Не съм имала най-прекрасния живот, за който съм мечтала, но съм благодарна и на това, което имам сега. Здрава съм, децата са здрави, мъжът ми и той е здрав, мъртвите са намерили покой и всичко е такова, каквото трябва да бъде. не че не ми е трудно, трудно ми е, но намирам сили и смисъл да продължа.

Със зависимостта от алкохола на баща ми не можахме да се оправим. Той така си отиде, но пък беше време, когато медицината не беше напреднала толкова много. За сметка на това с капките Алкофитал мъжът ми си коригира пиенето и започна да пие като всички други нормални хора. Аз никога не съм си мислила, или пък да съм имала някакви очаквания, че той ще откаже съвсем алкохола – нищо подобно. Искам просто да я кара по-спокойно, да не вреди на здравето и да има повече време за семейството. Не е кой знае какво. Знам, а и вече сама усещам, как като намали пиенето, ще започне и той да се чувства по-добре. Капките вършат работа, но за всичко е необходимо време. Не ми остана нищо друго, освен да чакам и да се надявам.

Катя Колева от Варна

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар