Няма незаслужено добро!

Няма незаслужено добро и аз съм идеалното доказателство за това


Може да имам много недостатъци, може да съм бил лош с хората понякога, но това е така, защото те са си го заслужили. Обаче като реша да съм в услугата на хората, цена нямам. Затова доброто ми се върна стократно. Аз помогнах на моя брат да спре алкохола. Така с твърда ръка се наложих и му казах, че или престава да пие, или изчезва от къщата на родителите ми да не ги тормози и тях, че те заедно живеят. Аз съм Генчо Асенов от Бургас и съм на 39 години. Брат ми е с 14 години по-малък от мен. Пиша тук, за да се знае, че човек като реши да направи нещо, трябва да действа, а не само да се кани.

Моят брат пие само като се събере с ония пишлемата, с които работи. Инцидентно му е пиянството, но е нещо страшно. Много агресивен става. Затова му взех капките за лечение на алкохолизъм, да се оправя, да ги пие и да не тормози майка и татко, че аз съм добър, но като се ядосам ставам страшен.

Искам да кажа за капките. За капките мога да кажа, че са идеални, защото могат да се дават тайно. Тя майка ми така започна първо тайно да му ги дава, после аз го хванах натясно и му говори, говорих и му казах за капките и той сега ги взима сам. Казва, че му се гади от алкохола и вече не пие като излиза с ония, най-много чаша бира или малко винце.

Така че капките помагат. Трябва само някой да реши да помогне.

Генчо Асенов от Бургас

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар