Няма по-добро средство за отказване от алкохола от капките Алкофитал!

Аз, като човек, който много време е погубил да се саботира с алкохол, мога да кажа, че капките Алкофитал са отлично средство за отказване на пиенето


Не знам какво да кажа за себе си. Имах проблеми с алкохола. Сега вече нямам. Минах през много процеси, докато се отказвах от пиенето. Много неща се промениха. И аз самия се промених. Но, по-важното от всичко е, че промяната е към по-добро.

Каквото и да кажа за отказването на алкохола, то вече или е казано, или няма да е за вас. Проблемът с алкохола си е проблем на отделния човек. Ако нещо за мен е работило, то може да не работи за вас. Единственото сигурно и надеждно средство за отказване на алкохола са капките Алкофитал. Това го знам със сигурност. Защото, както казах, много съм пил, много съм се отказвал и съм ползвал какви ли не лекарства и методи за отказване на алкохола.

Капките Алкофитал започнах да ги взимам малко след като взех решението да се отказвам от пиенето. Имах вече някакъв напредък сам, но трябваше да намеря нещо, което да ми помага в случаите на слабост. Алкохолните изкушения са навсякъде, а човек като мен бързо се поддава на изкушението. И това нямаше как да не ми окаже влияние. В общи линии капките Алкофитал ме спасиха от изкушението, което щеше да ме върне пак там, откъдето бях тръгнал.

Георги Попов от Пловдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар