Няма светло бъдеще без тъмно минало

Не съм забравил кой бях

Аз бях един, дето и да го биеш цяла година без да спреш, пак ще му е малко боят. Но имам жена като слънце, че даже и по-добра и затова мога да кажа, че онова, което бях е останало в миналото.

Няма светло бъдеще без тъмно минало
Няма светло бъдеще без тъмно минало

Можехме да сме разведени досега. Не го казвам със съжаление, в никакъв случай. Казвам го като най-ужасното нещо, което може да ми се случи. Не знам как ще живея без децата си. Имам син и дъщеря. Малкият сега ще е в детската градина, а каката е втори клас. Приеха го, записахме го, бая чакане беше. През ваканцията са при майка ми във Видин. Ние живеем в София.

Започнах да пия преди да се преместим. Във Видин нямаше работа, имахме купен апартамент в София, но трябваше да го завършат, че тогава да се нанесем. А ипотеката си върви. И така, наред с другите лоши неща, аз останах без работа във Видин. Преместих се в София сам, намерих си работа. Работих два месеца и ме съкратиха. И хайде пак наново. Така се почнах. Няма да ви разправям какво леке бях.

Капките против алкохолизъм, за които пиша сега, ги открих съвсем случайно в Интернет. Обадих се по телефона, поръчах си, но не почнах веднага да ги пия. Изчаках няколко седмици, защото исках първо аз да си наложа да се спра малко от тоя алкохол, да го намаля и чак тогава да пия капките. Десетина дни изтраях, после почнах да пия капките. Поуспокоих се, седнах си на задника, затворих се в апартамента, и цигарите даже спрях.

Мислих, мислих и знам, че много си обичам децата. А други жени, пиене, компании – тях винаги мога да имам, но не са ми ценни. Нямаше как да имам бъдеще, ако не зачеркнех лошите моменти от миналото. Спомних си и че моят татко почина от пиене, така и не ме видя с жена и деца. Аз не искам това нещо да ми се случи. Вие ако искате, продължавайте да пиете, вместо да си излекувате алкохолизма с капките против алкохолизъм.

Иван Стоянов от Видин, понастоящем живея в София, квартал Горубляне.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл

Споделете статията

Добавете коментар