Няма човек, заради който си струва да пропаднеш!

Аз се пропих заради една жена

добра дума
Пропих се, заради една погубена любов! От малък съм много чувствителен. Приемам всичко по различен начин от другите мъже. Повечето ми познати ми казват, че съм старомоден и заради това си патя. Аз уважавам жените. Държа се с тях внимателно, почтително, с уважение и респект. и това винаги ми е помагало да се разбирам с тях, докато не срещнах Доротея.

Каквото и да говорят хората, не си струва заради един човек да се пропиеш, да пропаднеш и да пратиш всичко по дяволите. Аз така направих със себе си. Пропих се заради една жена. Заради това, че тя предпочете друг пред мен!

Знам, че няма логика в това и никой нормален човек не би го направил. Но аз съм си такъв. Още повече вече съм на възраст, на която трудно мога да се променя. Но – паднах, пропаднах и дойде време да се изправя и да продължа!

Капките Алкофитал много ми помогнаха в това начинание. С тяхна помощ отказвам алкохола. Започнах да ги взимам, дадоха ми сила и увереност в първите стъпки, и сега продължавам. Знам, че трябва да продължа, знам, че ако се поправя и си взема урок от случилото се, това ще ми помогне друг път да не правя подобни глупости!

Асен П.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар