Обичам го и не го изоставих въпреки алкохола

Колкото и лош да е един човек, любовта може да го промени

напиткаНикой не е съвършен, затова не изисквам и от човека срещу мен да няма недостатъци. Но има недостатъци и недостатъци. Когато става въпрос за пиене, никой не може да ме убеди, че това е малък проблем. не е малък, но не е и нерешим. Затова дадох всичко от себе си, мобилизирах и него и се справихме. Не напълно, но времето е пред нас.

Ние с него сме заедно от 5 години. И двамата нямаме още 30, но малко остава. Затова не бива да си губим времето с глупости, а трябва да седнем и най-накрая да постигнем нещо в този живот. Още повече, че имаме добри професии и доходи. Много малко ни е необходимо, за да направим правилния избор и да продължим по правилния път.

Той не че не е искал да се промени или нещо такова. Но ми е слаб ангела и бързо се отказва. И понеже аз пък съм зодия Овен и като се амбицирам за нещо и го правя, затова аз му казах, че ако сме двамата няма начин да не успее. Той се оправдаваше с баща му, понеже и той бил алкохолик и аз му казах дай да пробваме и да видим.

С капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ засега държим фронта. В никакъв случай не мога да кажа, че ако сами, без някакъв медикамент бяхме пробвали, нещо щеше да се промени. Дори напротив. Капките бяха тези, които предизвикаха тази негова непоносимост към алкохола. Сега продължаваме, да видим докъде ще стигнем.

Благодаря много на д-р Тосев за разясненията и подкрепата!

Нина и Кирил

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар