Обичах си зависимостите!

Може да ви се стори непонятно, но аз дълго живях с тях и свикнах с тях

До момента, в който не се разболях сериозно. Аз съм на 45 години и определено ми се живее още. Искам да видя света, да оженя сина си, внуци да дочакам. Ей такива нормални и естествени човешки неща. Казвам се Васил Христев и никога досега не съм споделял толкова лични неща с непознати хора, затова няма да се впускам в много подробности.

Обичах си зависимостите!
Обичах си зависимостите!

Разболях се от гастрит, после стана язва, отслабнах. Няколко пъти влизах в болница. Имам отговорна професия, която изисква всеки ден да съм на линия. Алкохолът в никакъв случай не ми е бил проблем, аз така или иначе пиех предимно вечер, като съм имал периоди на никакво пиене и на много пиене. В общи линии, тази зависимост беше твърде периодична… за разлика от зависимостта ми към цигарите.

За капките против алкохолизъм знаех от година някъде. Бях чел за тях много преди да си ги самопредпиша като средство за преодоляване на зависимостта ми към алкохола. Аз не съм човек, който така сляпо се хвърля напред и пробва всичко, което му кажат. Исках да разбера как действат, имат ли ефект наистина, мога ли да ги пия по-дълго време и други такива подробности.

Няколко пъти говорих с човека, който ми ги препоръча. Той наистина имаше подобрение. А беше доста по-зле от мен.

Пих капките против алкохолизъм три месеца нон стоп. През това време започнах да пазя и по-сериозна диета заради язвата. Да ви кажа, отпуснах се. Започнах да спортувам, карам колело, дори на работа ходя с велосипеда. Пак пия, но вече не ми е необходимост, не алкохолът е средство, с което си мисля, че ще разпусна.

Свободен съм и съм чист, както казват в тези среди. Който иска да пробва с капките против алкохолизъм. Аз определено не сгреших.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл

Споделете статията

Добавете коментар