Омъжена съм само веднъж, но вече имам нов съпруг

Капките Алковитал превърнаха моя мъж в съвсем друг и нов човек


Моят съпруг си пийваше от време на време. Не казвам, че е идеален, но това неговото пиене от време на време излизаше извън нормата. Преди време дори имаше един период, в който всяка вечер пиеше. Тогава аз не издържах и му поставих въпроса ребром – или пиенето или аз. Детето порасна, вече не живее с нас, само двамата сме, вместо да се радваме един на друг, той излизаше всяка вечер с кварталните пиянки.

Затова решихме и взехме капките против алкохолизъм „Алковитал“. Добре че има такива лекове за хора които прекаляват с пиенето, че заедно с него и аз да се почувствам добре. Откакто ги взима е друг човек. Вече не пие, намира време да излизаме заедно. Тогава може да се чукнем с чаша бяло вино за здраве, но онова прекаляване, което беше, вече го няма. Самият той казва, че се чувства много по-добре, откакто не пие. Настроението му се оправи, вече не е толкова сприхав, колкото беше докато пиеше. На работата му е по-спокойно, казва че и чисто здравословно е по-добре. Той е язваджия и имаше проблеми, докато пиеше. Все го болеше стомаха.

Така е вече трети месец. И аз знам, че с алкохола вече е приключено, след като той самият той го осъзнава.

Жана Димитрова от София

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

 

 

Споделете статията

Добавете коментар