Оправдание за грешките винаги се намира

Аз съм един човек като всички други

1

Различното при мен е, че имах един период, в който изобщо не бях човек. Държах се отвратително с близките ми и направих всичко възможно да проваля живота си. Започнах да пия още като ученик. Сега имам син на същата възраст, който за моя радост има непоносимост към алкохола. Сигурно защото много пъти ме е виждал да се държа като пълен боклук с него и майка му. Разведени сме с нея от 4 години и така май е по-добре за всички.

Моментът на осъзнаване дойде, когато не ми беше останало нищо. Нямах семейство, нямах работа. Даже и онези, с които пиех преди се бяха махнали някъде. Не знам как точно реших, че е време да си стъпя на краката. Сигурно защото не бях паднал съвсем. Имам време поне собствения си живот да оправя малко.

Подобрение от капките „Алковитал“ определено имам. Поне от едно известно време не помня да съм се напивал. Взимам ги сам и отговорността за оправянето ми е само моя. Дали ще продължа по същия начин или ще направя нещо за живота си, това зависи само от мен. Хубаво е, че откакто взимам капките за лечение на алкохолизъм най-близките ми – моят син и майка му, отбелязаха подобрението ми. Не искам да търся оправдание за грешките си. Аз намерих начин да ги поправя и това са капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“.

Томислав

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар