Отидохме в чужбина и той се пропи

Пише ви една жена, която уж отиде в чужбина за по-добро, а то стана обратното

Отидохме в чужбина и той се пропи
Отидохме в чужбина и той се пропи

Казвам се Дешка Немирова и съм от Смолян. С мъжа ми дойдохме в Англия да работим в една ферма, за да изкараме пари за заемите, които бяхме натрупали в България.

Тук всичко тръгна добре, но само в началото. Минаха се някъде около 4 месеца и мъжът ми му отпусна края. Научи се да се събира с други българи и пиеше. Това му пречеше да работи, много взехме да се караме, казаха ми и че той ми е изневерявал с други жени. Това можех някак да го преглътна, но алкохолът направо не можех да го понасям. Цялата норма и на двамата понякога беше на мой гръб.

Едно от момичетата, с които бяхме в една каравана, ми каза, че е прочело в интернет за някакви капки. Капките били против алкохолизъм. Понеже нямаше как да се обадим по телефона, писахме на мейла да ни изпратят три шишенца. И откакто ги пие капките против алкохолизъм малко съм по-спокойна. Има подобрение и повече дисциплина. Много съм доволна от действието им, защото мъжът ми направо изпитва отвращение от алкохола. Вече не се притеснявам толкова, когато излезе да пие, защото едното шишенце е в един наш приятел, който му слага тайно когато са на маса. Сега Мишо по-отговорен към работата си и не ми вика толкова. Препоръчвам ги на всички жени тези капки, ако искат да усмирят мъжете си.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар