Отказахме нашия син от алкохола с капките Алкофитал

Помолих внучката да напише това писмо, че аз от компютри много не разбирам и сега аз й диктувам, а тя пише

син зависим от алкохолаАз се казвам Гергана Колева Крумова и съм на 78 години. Имам трима синове и сега приказката ми е за най-малкия, който е на който малко късно го родих, но така ми е било дадено от Бога. Той сега е на 41 години, не е женен, няма деца, семейството сме му ние всичките. Може би заради това така се случи с него, че се пропи, защото остана сам. И колкото повече време минаваше, толкова повече започваше да пие. Направо ми късаше сърцето като го гледах. Аз съм бивша учителка, но такива нещо като неговото не съм видяла.

С капките Алкофитал започнахме да го лекуваме тайно още през лятото на 2012-та година. Така почвахме и спирахме няколко пъти и най-накрая закупихме две дози заедно и започнахме да му даваме малко в по-големи количества. С това май наистина успяхме по някакъв начин да го спрем от пиенето, защото вече три месеца ще станат, а той не е пил изобщо. Аз по цял ден съм си у нас и го гледам. Казва, че вече не му било хубаво да пие и затова е спрял. Каква е истината знаем само ние, но поне вече моя син не пие алкохол. Три месеца не са много, но все от някъде трябва да се започне.

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар