Отказах алкохола! Значи мога всичко!

Преди година и половина бях същинска развалина, сега съм нов човек

Алкохолът се отказва, само трябва да си пречупиш волята. А моята воля лесно не се пречупва, защото аз по рождение съм инат. Но когато пред себе си имаш цел, всичко е възможно.

Причина да се пропия нямам. Имах много свободно време, чудех се какво да правя, хванах се с лоши хора и така се почна лека полека. Много исках да си намеря работа навън, защото в България нищо не ме задържаше. Нямам семейство, преди доста време се разделих културно с една жена и я карах ден за ден. Стана така,че ме одобриха за един кораб. Интервюто с работодателите беше след месец. Ако не се бях справил, сега все още щях да съм в България.

Наложи се да спра алкохола. Казах си, че това е лесна работа. Първо пробвах без да взимам нищо, само на мускули, дето се вика. Мускули, мускули, но моите се оказаха слаби за тая работа. Като се погледнех в огледалото, виждах един подпухнал човек. Отвсякъде личеше, че пия. Затова се наложи да взема някакво лекарство.

Спрях се на капките против алкохолизъм, защото предизвикваха отвращение към пиенето. Пробвах, с капките една седмица не пих изобщо. Първата доза свърши, поръчах си още две и реших да престана с глупостите, защото за мен тази работа беше важна. Много важна.

Аз съм на 25 години и мисля до 30-та година да съм се оженил, а за това трябват пари. Парите сега ги печеля и мисля за бъдещето. Съвсем честно ви казвам, че нямаше да се справя без капките „Алковитал“, защото аз цял живот съм имал нужда от някаква патерица, за да спра пиенето. Или по-скоро цел. Сега сум ОК, въпреки че на кораба има барове, каквито не съм и сънувал, рядко стъпвам в тях. Гледам си работата и кротувам.

Стоян Даскалов от Провадия, сега живея в Норвегия

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар