Имам новина: отказах алкохола с капките Алкофитал!

Отказах алкохола, промених се, станах нов човек, преоткрих свободата да живея без да съм зависим от алкохола – това е голяма новина за мен!

отказах алкохола

Отказах алкохола и мисля, че това е най-хубавото, с което мога да се похваля, След време сигурно ще има и други добри новини около мен, но това сега е важно, защото аз от много време се опитвах да спра да пия.

Не знам защо тогава не успявах, а сега вече мога да кажа, че се справям. Може би капките Алкофитал изиграха по-основна роля. И преди съм се опитвал да спра да пия, но не съм ползвал капките Алкофитал. Съответно и не съм успявал да остана толкова много време без да пия никакъв алкохол.

Аз имам няколко зависимости. Но най-голямата ми беше алкохола. И цигарите. Цигарите обаче не знам дали ще мога да ги оставя. Другото, от което завися е компютърните игри. Одъртях и не ми идва акъла, още играя на тях. Все си викам, че като стана на 40 ще ги оставя. Ама до тогава има още 7 години, та не знам… Но тази зависимост не е толкова страшна. Не толкова страшна, колкото е алкохолната зависимост.

Мисля, че трябва да бъда доволен от постигнатото досега. Да се амбицирам и да започна да се подобрявам. И да откажа напълно алкохола.

M.T.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

One Response to "Имам новина: отказах алкохола с капките Алкофитал!"

Добавете коментар