Все някога се случва така, че отказваш алкохола

Все някога се случва така, че отказваш алкохола. Това ми го беше казал един авер по чашка, и сам се уверих, че е така. Надявам се – навреме

алкохола

Може да се откаже алкохола. Много са малко онези, които умират заради пиенето. А и те, най-вероятно, са някакви много крайни пияници, които не знаят какво е това спирка. И не на последно място – алкохола може да се спре, когато това решение узрее. Когато си наясно защо го искаш и какво ще направиш, за да го постигнеш.

Аз го исках, защото ми стана трудно. Колкото повече остарявах, толкова по-трудно ми ставаше. Не че съм престарял, де но все пак съм човек на сериозна възраст – 42 години.

За тези 4 десетилетия съм видял какво ли не. И, което е по-важно – успял съм да се справя и с други трудности. А щом с тях се справих, значи мога и с пиянството да се справя.

Не знам точно кога започнах. Знам само че е минала една година, откакто за последно ползвах капките Алкофитал. Преди това дълго време се пробвах сам – кога успешно, кога не чак толкова.

По-важното е, че днес алкохола за нищо го нямам – не ме интересува вече. и си живея живота както искам, и както е редно.

Марин Николов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар