Беше каквото беше – окончателно казах край на алкохола!

Трябваше да мине много време и да оплескам много неща, преди да си призная, че имам проблем с алкохола

отказване на алкохола

Сам се справих, което е по-добре за мен, защото сам осъзнах колко голяма вреда ми нанася алкохола и най-вече онова, което ми се случва след като съм пил. Колко пъти съм си казвал, че мога и да не пия – не знам, обаче доста време живях с тази заблуда. И ми се струваше, че да пия сам не е кой знае какъв проблем – милиони хора по света го правят и не се оплакват.

Онова, което ме отрезви буквално, беше желанието да пия алкохол само няколко часа след като бях пресушил едно шише с водка. Когато си дадох сметка, че вече започвам да пия и от сутринта, тогава вече разбрах, че нещата или по-скоро проблемът с алкохола е сериозен. Алкохолният глад ме беше подгонил сериозно и почти бях сигурен, че няма да мине много време и ще стана зависим.

От това положение ме спаси сестра ми. Винаги ми е била по-голямата кака, но този път направо надмина себе си с тези капки. След 5-тата доза Алкофитал затвърдих онова, което се случваше през месеците, докато взимах капките. Желанието ми за алкохол малко по малко намаля и аз се стабилизирах и спрях да пия. Сега само казвам наздраве, пия малко и изобщо не прекалявам. Абсолютно примерен съм в това отношение.

Владимир Георгиев

nbsp;

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар