Ако ви е омръзнало от провали с отказването на алкохола, доверете се на капките Алкофитал!

Капките Алкофитал много ми помогнаха с отказването на алкохола, защото го направиха факт. Да, аз вече не пия никакъв алкохол от почти 40 месеца

отказването на алкохола

Отказването на алкохола го започнах преди повече от 4 години. Първо се опитах сам, ама нещо не ми се получиха нещата. И докато все още бях във фаза, научих и за капките Алкофитал. Тогава, по онова време някъде, попаднах на вашия сайт и реших да си поръчам три дози, заради отстъпката. И после като се почна – по три, по три, по три… Изгубил съм им бройката вече, забравил съм, но дойде един момент, в който спрях да взимам капките Алкофитал. Справям се отлично и сам.

Да ви кажа, така е по-добре. Когато човек знае, че има нещо, което може да му помогне в момент на слабост, гледа да не идва този момент. Не за друго, аз например го правя, за да се докажа пред себе си. Капките Алкофитал дават наистина една сигурност, едно реално дистанциране от алкохола. Това е така, защото предизвикват непоносимост към алкохола. Като се взимат капките Алкофитал, и като се пие алкохол, се получава едно такова неприятно усещане, като гадене. И заради това не може да се пие алкохол. Постепенно се намаляват дозите, докато идва един момент, в който се отказва алкохола. Така работят капките Алкофитал. Бавно, но сигурно!

Христо Тосев от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар