Имам голяма полза за отказването на алкохола от капките Алкофитал

Отказването на алкохола ми се случва много по-лесно, заради употребата на капките Алкофитал. Аз самия се чувствам много по-уверен

отказването на алкохола

Има една особеност при отказването на алкохола. Добре ще е преди да започнете да спирате пиенето да сте убедени вътрешно. Вие да го искате, а не да го правите, защото трябва да угодите на някой друг. Аз така отказвах пиенето няколко пъти, все заради жена ми, заради майка ми, заради на жена ми майката… И нищо не стана. Сега съм сам, и не пия от 2 години. Не ги обвинявам тях. те, така или иначе, повече не можеха да ме търпят.

Сега съм друг човек. Отворих нова страница и реших, че единствения човек, на който ще доказвам нещо, съм аз самия. Заради мен си се поправих. И капките Алкофитал бяха единственото средство, което ми помогна при отказването на алкохола. Взимах ги известно време, може би някъде около година, с прекъсвания. Ползвах ги само когато усещах, че самия аз не мога да се контролирам. Да знаеш, че има нещо, което ще овладее контрола заради самия теб е много хубаво, много мотивиращо и в същото време успокояващо. Аз се чувствам много добре. Много уверен в себе си и като съвсем нов човек.

Калоян Тошков от София

Споделете статията

One Response to "Имам голяма полза за отказването на алкохола от капките Алкофитал"

  1. Здравейте искам и аз да се похваля брат ми вече пие капките от 6 дни и има голяма промяна

Добавете коментар