Има всякакви начини за отказване на алкохола, но само един е сигурен!

За отказване на алкохола аз съм опитвам много начини и много средства. Но едно от тях ми помогна най-много – капките Алкофитал

отказване на алкохола

Под отказване на алкохола аз нямам предвид напълно да се спре да се пие. Тук искам да съм откровен. пробвал съм да не пия изобщо, издържал съм един месец, и след това пак наново. И не за друго, а защото го има това влечение, което по никакъв начин не може да бъде изкоренено.

Затова реших, че моето отказване на алкохола ще бъде всъщност намаляване на алкохола. И това намаляване ще доведе, все някога, до пълното му отказване. Поне така се надявам аз. И имам хубавото усещане, че това ще се случи скоро. Защото, стигнах до това прозрение, че когато на човек му се забранява нещо, той има още по-голямо влечение към него. И е така. Не става дума само за алкохол, а и за още други неща, като храна и други подобни.

Зависимости днес има много. Ако едно време беше само алкохола, сега има много други. Имах една приятелка, която беше зависима към интернет. Изпадаше в паника само ако разбереше, че няма интернет. Ужасно нещо.

Така така. Смятам, че може да се овладее желанието за пиене на алкохол. И колкото по-бързо се овладее, толкова по-малко ще се пие. Гаранция!

Миков от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

2 Responses to "Има всякакви начини за отказване на алкохола, но само един е сигурен!"

Добавете коментар