Отново намерих сили да се усмихвам

Аз имах най-щастливата любов на света, но любимият ми почина

Случи се ненадейно. На 33 години си отиде от инфаркт. Точно се бяхме сгодили и мислехме за сватба. Беше ужасно, не искам да си спомням за това, но тази лоша случка от миналото ми направи така, че започнах да пия. А преди това изобщо не се сещах за никакъв алкохол. Трябва да ви кажа, че няма по-голямо изпитание за една жена от това.

Аз се спасих от пропадането с алкохола абсолютно сама. Никой не ми е давал капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ тайно, никой не ги е поръчвал вместо мен. Една сутрин се събудих смазана от всичко, което бях преживяла до този момент. Казах си, че няма смисъл повече да продължавам така. Говорих с една моя приятелка, която е лекар и тя ми каза да се поразровя за някакво природно средство, защото аз не бях точно алкохолик, а само имах някакви залитания алкохолни от време на време.

Трябва да ви кажа, че капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ много бързо и успешно се справиха с моето алкохолно залитане. Билките наистина действат уникално добре. Аз вече мога да се усмихвам и да заспивам с чисто и ясно съзнание. Капките „Алковитал“ ми помогнаха да намеря начин да се отпускам без алкохол. Пак съм такава, каквато бях преди, което това съвсем не означава, че съм забравила моя годеник. Напротив, аз знам, че той иска да съм точно това, което съм в момента.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар