Отчаянието не ме напуска

Повтарям си, че трябва да съм спокойна вече, но въпреки това съм на тръни

Напрежението беше много голямо. И като става дума за децата, притеснението винаги си остава, нищо че вече са пораснали.

Подрастващите започват да пият още преди да са завършили средното си образование
Подрастващите започват да пият още преди да са завършили средното си образование

Аз съм на 57 години, а дъщеря ми е на 33. Не се е женила още, но така като гледам няма и намерение. С алкохола има проблеми само от време на време, на периоди. Има месеци, в които пие, има и такива, през които не слага капка. Случвало се е да не пие с години. Това започна като беше ученичка. И сега мога да кажа, че поне от година и половина не е сложила капчица в устата си, което хич не е малко време.

През годините сме опитвали какво ли не – масажи, врачки, баячки… И на лекар ходи и на психиатър. Като че ли най-добър ефект имаше от капките против алкохолизъм. Не мога да бъда съвсем сигурна, все пак през главата ни мина какво ли не, но сега като я гледам и като знам, че още ги взима, няма как да е другояче.

Най-важното за капките, което трябва да знаят хората е, че те трябва да се взимат редовно. Всеки ден, докато не се почувства подобрението. Заедно с капките моята дъщеря си купи от магазина и зелен чай, от скъпия. Вода не пие тя, сега само чай. Вари го, слага го в хладилника и пие.

Не знам как ще приемете това, но въпреки хубавото, което се случва, аз все още съм неспокойна. Очаквам нещо да се случи, да се върне пак към чашката. Знам, че трябва да мисля позитивно, но ако и вие преживеете това, дето ние с баща й го преживяхме…

Пожелавам ви да сте здрави!

П.А. От София

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар