Отчаянието не е най-добрия съветник!

Отчаянието не е най-добрия съветник. В отчаянието си човек може да вземе грешни, даже понякога страшни решения. И да страда заради това

отчаянието

Отчаянието може да направи и най-силния човек слаб. Аз видях това със собствените си очи. Видях как заради едното отчаяние моят брат се предаде съвсем и си причини страхотни проблеми. Заедно с онова, което се случи на него, и ние пострадахме. Не заради друго, а защото го виждахме как се мъчи. Как се самоунищожава сам. Как превръща целия си досегашен живот в едно нищо.

Моят брат започна да пие поради причини известни на повечето хора в това положение. Заради отчаянието, заради безсилието, което изпитваше. По-страшно от това няма! Да се беше ядосал, да се беше възпротивил по някакъв начин на случващото се – по-добре щеше да е. А той се отчая. Заради една жена. Заради егоизма на една жена, която все още не знае какво иска, и го измъчва с това, че не може да вземе решение.

Брат ми се разведе, и това промени всичко за него. Абсолютно всичко. И ако бяха само те двамата – как да е. Но, те имат дете, имат близки, които страдат от случилото се между тях.

Сега е в мирна фаза. Опитва се да се помири със себе си и с всички останали. Надявам се да му се получи, да откаже алкохола и да се справи с отчаянието.

Мира Д. от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар