От бохем и пияница аз станах трезвеник

Пак обичам да си свиря и да си пея, но вече не пия

бохем

Опитвал съм се много пъти да спирам пиенето, но не съм успявал, защото ми се е искало и ми е било сладко. Сега нито ми се иска, нито ми е сладко, защото ако пия много ще ми загорчи хем на джоба, хем на здравето.

Оперираха ме преди година и докторите казаха да спра с пиенето и никога да не се и замислям, че втора операция не може да се прави. Много бях закъсал със здравето, истина ви казвам. Много се тормозех и жена ми и тя с мене се тормозеше, но успях да намеря начин да се отърва от това пиене.

Капките „Алковитал“ много ми помогнаха в това начинание. Поръчвах си редовно от тях, носех си ги на работата и ги взимах редовно. С тях нямах проблеми нито с пиенето, нито с нищо. Те са с билки и добре ми се отразиха на стомаха, не го дразнеха. Имал съм късмет да ги намери мойта булка в един вестник. Синът ми пък намери на сайта и аз реших да ви пиша, да кажа и аз като другите как ми се е оправило пиенето с капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“

Само едно нещо ми беше много трудно. Гаденето и повръщането едвам ги изтраях, защото аз не обичам да повръщам. Но това беше за малко.

Не съм изчислявал колко време не пия, защото аз срок не съм си дал, аз смятам да не пия никога повече, така че няма какво да броя.

Илия Наумов, София, Банишора

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар