От малък ме мислят за момиче

Здравейте, нека и аз да разкажа моята история

obida

Казвам се Стоян и съм на 24 години. Мисля, че това ще ви е достатъчно като информация за мен. Аз имам един проблем, който е от много време при мен. Още от малък все ме бъркат за момиче. Не че нещо, просто такива са ми чертите. Нямам лошо отношение към хората, които имат по-особени предпочитания относно партньорите си, но някой път подмятанията направо ме изкарват извън нерви. Каквото и да правя, те продължават. Особено колегите ми. Лошото е, че имам някаква алергия и не мога да си пусна брада, та да изглеждам малко по-така.

Знам, че това са само някакви шеги, но понякога много ми става криво, особено когато съм бил с момиче. И с последното момиче май точно заради това се разделихме, въпреки че тя не ми изтъкна това като причина. И аз започнах да пия повече. Направо прекалявах с алкохола. Затова поръчах от вашите капки, та да започна да влизам в пътя. Изненадан съм приятно от тяхното действие. Аз на никой не казах, че ще отказвам алкохола. Исках ей така да го спра и като ме питат ти пиеш ли, аз да кажа: Не, благодаря, не пия алкохол вече. Горе-долу така стана. Благодарение на капките Алкофитал аз вече не пия така, както преди. И се успокоих и вече изобщо не ми пука кой какво казва по мой адрес. Истината е, че алкохола ме правеше много докачлив. Сега гледам по-отгоре на нещата.

nbsp;

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар