Още не мога да погледна майка си в очите

Когато изтървеш края, трудно е да намериш пътя, освен ако не поискаш прошка и съвет от любим човек

 

алкохолизъм

Преди три години преживях една лична драма, която ме тласна да пия алкохол. Аз и преди злоупотребявах, ама след като любимата ми реши, че ще е най-добре да напусне мен и детето ни, аз не виждах друг изход, освен да направя главата и да се изживявам като голямата работа и голямата жертва. Какви глупости съм правил – само аз си знам, ама резила ми го разбраха всички. Последното, което ме закопа тотално беше, че отидох да се разправям с тъстовете, стана скандал, стигнахме и до бой, а детето беше там и изобщо не ми се иска да говоря за това.

Майка ми изнесе всичко, защото й се наложи хем с мен да се разправя, хем с тях, хем и детето да гледа. Няма да ви обяснявам как се стигна до решението да вляза в пътя. Важното е, че го взех и че сега го следвам този път. По съвет на майка ми си взех капки за отказване от алкохола. Билковото чудо, което само за 10 месеца ме върна на пълните ми обороти се казва Алкофитал. Капките за лечение на зависимости са моята застраховка за бъдещето. Сега знам, че и да стане нещо, аз ще си пия от билките и алкохола ще стои далеч от мен и аз ще стоя далеч от алкохола. Давам си сметка, че ако не бях започнал лечението с капките Алкофитал наистина ще трябва да лекувам алкохолизъм, а може и нещо по-лошо да беше станало.

Димитър Великов от Самоков

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар