Пиех от мъка, но мъката не си отиде

Не искам да изпадам в много подробности за живота ми, само ще кажа, че аз не съм алкохолик

алкохолизъм4 години се мъчех с една жена. Опитвах се да се получат нещата между нас, но не се получиха. Събирахме се, разделяхме се и накрая – нищо. Малко преди това аз имах една много голяма любов, но ми се наложи да се разделя и с нея по независещи от мен причини. Така стана, че двете се застъпиха. Много сложно се получи. Не ми се ще да говоря за тях двете, защото те ми съсипаха живота и се пропих от мъка, че съм такъв загубен и гледам да им вървя по свирката и на двете.

Както и да е, аз сега съм се разграничил и от двете. Мъча се и от алкохола да се разгранича, но не знам докъде ще я докарам. С капките Алкофитал съм отскоро и сега се възстановявам един вид. Аз не съм алкохолик, но трябваше да изчистя този алкохол и тази зависимост към пиенето. не ми се щеше някакъв лош период в моя живот да стане за цял живот.

Искам да кажа, че съм доволен от капките. Добре ми действат. С тяхна помощ намалих пиенето, даже две свдмици вече не съм се сетил да ходя на кръчма или да си купя нещо за пиене. Отърсвам се малко по малко и съм сигурен, че ще се оправя.

Георги

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар