Пиех по навик, заради самото пиене

Аз нямам други проблеми, освен проблема с алкохола

капкиПочнах да пия уж на майтап, а с течение на времето стана сериозно. Сега се мъча да откажа този лош навик и ви пиша, защото виждам някакво подобрение. Искам да продължа напред и да застана пред вас с истинското си име и лице и да кажа: Ето, справих се! Ако нещата продължават по този начин, няма да мине много време и няма да има по-щастлив човек от мен.

Аз съм жена на 37 години. Не съм омъжена. То кой ли ще вземе жена като мен. Имам приятел, с когото сме заедно вече 8 години. Много търпелив и добър човек. Нямам финансови проблеми. Живея от ден на ден. Пиенето на алкохол ми дойде в повече преди няколко месеца, защото започнах да пия и на обед, а преди пиех само вечер. Това се отрази на работата ми, а аз работата си я обичам. времето минава, а аз чувствам, че трябва да направя нещо по-значимо. Става въпрос за това, че искам дете, а в това състояние, в което бях, няма как да се случи.

Капките „Алковитал“ са ми хубава спирачка. Помагат ми в регулирането на пиенето, поне засега. Говорих с лекар и той ми каза, че не е хубаво да спирам алкохола изведнъж, щом толкова време съм пиела. Смятам постепенно да се поизчистя, за да не ми се налага да изпадам в някакви крайни състояния.

Р. Т.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар