Пияница не е доживотен етикет

Това постигнах и в това се убедих самият аз

Пиша не толкова да споделя впечатленията от капките против алкохолизъм, а за да кажа на всички онези, който не вярват в добрия край, че такъв все пак съществува. И може да съществува само ако сам си го направиш.

Пияница не е доживотен етикет
Пияница не е доживотен етикет

Аз се казвам Станимир и съм от Пловдив. Преди години работех като учител, сега съм охрана. Не напуснах училището заради проблемите, които имах с алкохола, а заради ниското заплащане. И липсата на благодарност, разбира се, защото днешните младежи не са това, което ние бяхме и нямат никакво уважение нито към училището като институция, нито към учителите.

Не знам как започнах да пия повече. Аз и преди си пийвах, но дойде време, в което една чашка не ми стигаше. Проблеми нямах, имам си семейство, дете и родители, които все още са живи и здрави и много ги обичам. Сега съм на 43 години, когато започнах да залитам по алкохола бях на около 36. Почти шест дълги години.

Осъзнах се когато чух за първи път една приятелка на жена ми да ме нарича пияница. Това беше жена, която от много години уважавах и семейството й винаги бяха добре дошли у дома. И все още са. Аз не й се сърдя, вече знам че пияница не е доживотна присъда.

Капките против алкохолизъм ми ги поръча братът на жена ми. Много свестен мъж. И за мен той е повече от брат, защото е по-голям от мен и досега се вслушвам в съветите му.

Бате Янко прочел за капките, даде ми и на мен адреса на капките след това. Не че му повярвах тогава, но нямах нищо против – като иска, да пробваме. Онова, което ми направи най-силно впечатление, докато ги пиех, беше спокойствието което ме обземаше след като изпиех дозата. Даже и цигарите намалих. Напрежението изчезна, съзнанието ми се избистри, реакциите ми вече не бяха толкова неадекватни и забавени.

Капките против алкохолизъм бяха сламката, която ме измъкна от блатото, в което бях затънал. Не че ми липсваше стабилна основа. Загрижеността на моите близки, липсата на какъвто и да е по-груб упрек ме накараха да се замисля и бяха за мен нещо много.

Заставам зад усилията на всеки един, който иска да си помогне сам или да направи нещо за свой близък и горещо му препоръчвам капките против алкохолизъм, които ще внесат спокойствие в живота и равновесие в дните.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар