Пияният съсед спря да ни къса нервите

Пиша ви от името на хората, които са принудени да живеят с един добър, но пиян човек

Христо не е лош съпруг и баща, даже напротив. И с хората от входа се разбира. Винаги е готов да помага, но почне ли да пие, положението става нетърпимо. Чупи, вика, псува, пее – и всичко това в някаква негова си последователност. Вярно е, че не пие всеки ден, но седмичните му изпълнения понякога ни идват в повече.

Пияният съсед спря да ни къса нервите
Пияният съсед спря да ни къса нервите

Какво ли не опитахме! Някои от мъжете се събираха с него уж да пият, говореха му, вразумяваха го, но напразно. Тогава една женичка каза, че е прочела в Интернет за капки против алкохолизъм. Ако както са се събрали да пият, те му сложат от тези капки, той ще се отврати от алкохола.

Говорихме с жена му, разпитахме я едно хубаво, даже лекар говори с нея да разбере дали няма някакви алергии. Не може да си представите как се зарадва Танчето като й казахме. Разберете, че Христо не е лош човек, някои даже намират пиянството му за забавно, защото тогава става веселяк, но често нещата излизат извън контрол. Много е шумен, а и други пияници се събират покрай него.

Сега от един месец пие капките. Взехме му две дози – една за събиранията пред блока, другата жена му му я дава. Има подобрение, даже много голямо подобрение. Трябва да се оправи преди да е дошла зимата. Трябва да спре да пие, защото има добро семейство и кротка жена. Това, че сега вече е престанал да пие толкова често и казва, че алкохола го кара да се чувства зле много ни обнадеждава. Сигурни сме, че капките против алкохолизъм ще продължат да ни помагат, а успеем ли напълно всички ще сме много щастливи и доволни.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар