Победих алкохола с капките „Алковитал“

Преди една година не виждах смисъл да се боря, сега не мога да си простя защо не съм го направил по-рано

На 33 години съм, от Варна. Казвам се Рангел. Имам проблем с алкохола, който е осъзнат. Пробвал съм много пъти да се откажа, но не се е получавало. До този момент всичките ми опити са били неуспешни. Знам, че не е само до воля, защото аз воля имам, но явно не бях попадал на подходящия препарат или специалист.

Преди 4 месеца си поръчах капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Започнах да ги пия много неуверено, с много резерви, но все пак се случи така, че тези капки се оказаха моя продукт. Най-хубавото е, че те предизвикаха едно отвращение към алкохола. Не можех да понасям никакво пиене, повръщах и така малко по малко се отказах като намалих дозата. Не се случи изведнъж и не съм се събудил променен за една вечер. Пак казвам – не беше лесно, но успях. Все още има моменти, в които пия, но не е така, както беше преди. Сега се контролирам и съумявам да спра навреме.

Най-доволна от моята промяна е съпругата ми. Тя казва, че не е вярвала, че може да ме види трезвен, защото допреди време аз наистина не пропусках вечер, в която да не пия. Много съм обнадежден, че ще дойде ден, в който дори няма да се замисля за пиене и правя всичко това да се случи възможно най-скоро.

Искам да благодаря на доктор Тосев за подкрепата и добрите съвети и да кажа на всички онези, които се чудят как да се откажат от алкохола, че капките „Алковитал“ наистина работят.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар