Повярвах в себе си и се справих с моята зависимост към алкохола

На 23 години съм и сам се справям с живота и с моята зависимост от алкохола, защото родителите ми отрано си хванаха пътя

зависимост от алкохолаНашите се разведоха, когато бях на 7 години. После майка ми се омъжи втори път, имам братче на 4 години. Баща ми не се е женил. Той има проблеми с алкохола, които явно съм наследил и аз. Искам да кажа, че аз от него пример не съм взимал, защото сме се виждали много рядко. Майка ми не позволяваше да общуваме. Според баба ми, неговата майка, баща ми се е пропил заради майка ми и именно защото тя не му е давала да ме вижда. Не че ми е сложно семейното положение, но като дете ми липсваха някои неща. Майка ми не е от най-обичащите майки. Вечно заета, мога да кажа, че аз почти изгледах брат ми. Не че се хваля с това, но го казвам за да се види какво ми е било положението и как някои неща сигурно са повлияли на онова, което съм станал.

А иначе аз не съм лош човек. Откакто спрях да пия повече даже взеха да ми се случват нещата, особено с работата. Аз заради едно момиче поръчах капките Алкофитал. Не искам да имам семейство като на нашите, да се развеждам и такива неща. Държа на нея, повярвах си, че мога да се справя и се справих.

Калоян

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар