Покъртителна история за любовта към животните и проблемите с алкохола

Здравейте, аз съм Даниела и единственото хоби и влечение в живота са ми животните

куче

Отглеждам котки и кучета – имам две кучета и две котки. Живея в къща, имам двор и това по никакъв начин не пречи на съседите ми. Те даже обичат моите животинки. Преди време, докато се разхождах с едното ми кученце, на пътя ни се оказа голям и безмилостен ротвайлер. Нападна ни, а аз не успях да спася моето мило кученце.

Може би ротвайлерът щеше да изяде и мен, но отнякъде се появи собственикът му и го прибра. Няма да описвам случката защото беше смазваща. От тогава започнах да пия алкохол. Не можех да преживея случилото се. Бях потресена и разстроена, защото хвърлях цялата вина върху себе си. Близки приятели в началото ми казваха да си пийвам мъничко да се успокоя, но когато видяха , че нещата отиват на зле започнаха да ме пазят и да търсят с какво да се оправя и да махна алкохола.

Аз лекарството за алкохолизма лесно го намерих, но все още страшната гледка е пред очите ми. Нея не знам с какво да я залича. Истината е, че и да пиех, и да не пиех – нищо не се променяше. Аз все така страдах за моят малък Белчо.

Започнах лечението капките Алковитал и още от самото начало имаше промяна. След седмица аз започнах да намалявам пиенето, а след още една-две нямах почти никакво желание за консумация на алкохол. Мъката в мене я има и до ден днешен , но Алкофитала ми помогна със злоупотребата с алкохола и нуждата ми от него.

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар