Ползвах алкохола като успокоително

Заблуждавах себе си и тревожих близките си, докато не разбрах, че алкохолът само ми вреди

алкохол успокоително

Аз съм собственик на малко квартално магазинче в София. Занимавам се с това от 15 години. Жена ми има сергия на пазара, а в близост има поне 3 големи магазина, в които продават храна и зеленчуци. Сами се сещате, че всичко е борба за оцеляване и съобразяване с конкуренцията. Не мога да кажа, че нещата вървят лошо, но има случаи, в които ми е много тежко. В такива ситуации аз започвах да пия. Не знам защо си бях въобразил, че по този начин аз си помагам, мислех си че алкохолът ми действа успокоително. При всеки един неуспех или притеснение, аз пиех. После започнах да пия и без да съм притеснен. Жена ми се опита да ми подскаже, че нещата не вървят на добре, но аз не я слушах. Бях си въобразил, че всичко е под контрол, че мога да спра да пия, когато си искам, но всъщност не беше така.

Усетих се едва когато нещата около мен много взеха да буксуват. Във всяко едно отношение. Пробвах се сам, да си дам почивка или нещо такова, но не ми се получи, затова реших, че няма да е зле ако пробвам да спра алкохола с капките Алкофитал. В момента тече вече пети месец, откакто съм с капките. Почнах ги преди Коледа. Имам голям напредък, защото разбрах, че с алкохол или без алкохол, проблемите искат решение.

Ивайло Колев от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар